CareerPersonal developmentVictoria

Dåliga villkor

By 15 augusti 2018, 18:12 No Comments

Mötet gick bra, några detaljer som jag behöver fundera på. Det är inte bråttom. Jag har mina projekt (läs om hur en arbetsvecka kan se ut här) och är selektiv med vad jag tar mig an. Ibland tänker jag tillbaka och ler åt vilka dåliga villkor man gick med på för 15 år sen. När allt precis började dra igång. Det är något jag givet har lärt av.

projekt
projekt

Ett regnigt Malmö – hösten är på ingång 🙂

projekt

Idag litar jag på min kompetens. Genom åren har jag växt in i – att alla samarbeten med mig är en investering för det bolag som har en affär med mig. Därför kan jag idag invända på villkor som jag känner är nedvärderande mot min kompetens. Jag har ingått avtal där jag invände mot samtliga villkor.

Hela fick göras om och resultatet blev succé. Än idag är vi aktiva samarbetspartners. Jag är ödmjuk och har båda fötterna på jorden. Jag har full förståelse över att alla försöker få igenom sitt – man ska ta för sig, jag tar aldrig illa upp – men talar om vad jag förväntar mig. Min styrka är att vända avtal och strukturera om samarbeten så att alla vinner på det.

projekt

Utöver mötet har jag jobbat med victoriasworld.se, alla bilder som ska vara uppe är på plats. Och som ni ser – har jag valt att inte redigera bilderna, tvärtom – ökat i skärpa för att framhäva alla detaljer. Endast kontrasten har justerats för att få fram känslan i alla svartvita fotografier – som annars försvinner.

Det mesta är på plats – det som är kvar är mer rörlighet på siten när bloggen läses i mobilen. Så roligt!

Dela

Leave a Reply