sveriges största bloggar

Roligt att du hittade hit. Victoriasworld.se är en av södra Sveriges största professionella bloggar. En profil som drivs av Viktoria El-Madhoun och hennes team.

Viktoria är en personlighet som redan i tidig ålder inspirerat och influerat sina medmänniskor. Yrkesverksam inom ledarskap och organisation. Tidigare åtagit sig uppdrag som content creator åt välkända blogg profiler, där hennes del var det strategiska upplägget bakom innehåll.
Parallellt med sin karriär, studerar Viktoria på universitet. Hon läser mot en kandidatexamen i psykologi med tyngdpunkt på avancerad neuro- och personlighetspsykologi och en ambition mot att slutligen doktorera i psykologi.

Viktoria har deltagit i Svenska expedition Robinson (Strix television, TV4) och framgångsrikt drivit D2D team för BarnfondenChildfund Alliance Sweden. Med passion för psykologi och ett stort intresse i perceived reality, njuter Viktoria av småbarnslivet längst kusten i den svenska staden Malmö. I denna blogg hittar du innehåll om familjelivet, relationer och personlig utveckling.

Viktoria är född 1989

Sveriges största bloggar