CareerPersonal development

Ödmjukt rampljus

By 29 november 2018, 15:26 No Comments

God eftermiddag. Vad fantastiskt det är med lite sol i november iallafall. Jag fick förresten fantastiska nyheter i tisdags. En av de bästa nyheter under min livstid, det var stort och vi firade på kvällen. Den här resan känns fortfarande overklig ibland men så självklar. Jag har alltid haft ett naturligt kall mot det ramljus jag står i idag. Ett ödmjukt ramljus, där jag får bidra till acceptans, lugn och utveckling.

nyheter

Zein kollar hur det går med byggnationen av, en av världens största hockeyarenor hehe

Ödmjukhet är något som jag alltid haft i framkant. Självklart har jag varit i en dömande försvarsstämning också många gånger, som alla andra. Men jag har naturligt känt att den dömande instinkten inte är en riktig navigator i livet och det är jag tacksam för.

Jag kunde lika gärna ha fastnat i en illusorisk verklighet, där det jag vet är sanningen om livet. Vidare har jag en övertygelse om att alla motstridiga emotioner är en naturlig del av vår intellektuella utveckling och jag tror på att alla människor över 30 år (färdigutvecklad hjärna) har tillräckligt med självinsikt för att “väcka” sitt medvetande. Vissa väljer att gömma insikterna (förnekelse), eftersom det inte finns någon stöd av självkänslan och/eller förtroende för sin sanna förmåga. Och de flesta gånger saknas det också kunskap om den mänskliga potentialen och hur hjärnan fungerar.

nyheter

Genom att jag pratar öppet och ödmjukt om erfarenheter som jag vet är mänskligt att förneka, ser jag hur en fin respons i form av självacceptans sker i utbyte. Jag får energi när jag ser människor växa framför mig. Vi har olika former, men är av samma kärna. Fina bilder på Zein, väldigt relevant till ämnet rampljus 🙂

Dela

Leave a Reply