Uncategorized

Middag på plocke-pinn

By 3 december 2018, 22:01 No Comments

Det blev ingen middag på plocke-pinn i helgen. Vi bestämde oss för en lugn hemma kväll i söndags. Lördag var Buzzle iväg på ett trevligt affärsevent i Göteborg.

kött

Så ikväll blev det middag. Väldigt trevligt och rätt folktomt vid 21. Man får restaurangen för sig själv, det blir en personlig stämning. Jag gillar lugna miljöer när jag inte arbetar.

kött
kött

Jag åt en god flankstek med pepparsmör. Bli extra sugen på kött under min ägglossning. Häftigt hur kroppen förbereder sig, utifrån den källa av järn som kroppen är van vid. Nu när jag har uppmärksammat ett mönster, ska jag prova ta järntabletter innan processen hinner sätta igång, för att se om mitt sug efter kött minskar.

Som jag tidigare nämnt, mår jag bättre om jag skippar köttet. Jag känner mig piggare och sover bättre. När jag väl äter det så njuter jag såklart. Det var väldigt gott!

kött
kött

Vi anslöt till våra affärsvänner som också var på vift och avslutade måndagskvällen men alkoholfria (för min del) drinkar inne på la grappa. Väldigt trevligt. Nu ska jag läsa ett par sidor från min bok innan jag sover. Klockan är ställd på 03:45 i vanlig ordning, ser fram emot att springa tidigt imorgon. God natt!

Dela

Leave a Reply