CareerMotherhood

Julstämning och intervjuer

By 3 december 2018, 10:09 No Comments

Efter helgens julstämning på hemmaplan är jag redo att starta veckan. Det är många som är klara med både pynt och gran. Jag upplever att julen kommer allt tidigare. Viken dag och månad, har vi jul om 15 år? Intressant. Vi håller oss till traditionen än, och köper vår gran den 23 december med bingo och allt som hör till.

Jag försöker hålla tankarna borta från julen eftersom jag behöver ha mitt fokus på alla detaljer som ska på plats innan vår ledighet. Men visst längtar jag, massor! Varken jag eller Abbe har firat jul i barndomen lika troget som vi gör i vår familj idag. Och varje år sjunker vi djupare in i jultraditionen. Fint.

julen

Några snapshots från kontoret.

julen

Idag är det en klassisk rekryteringsdag med intervjuer. Utöver två chefspositioner som vi har ute, söker vi alltid mötesbokare, säljare och teamleaders! Väldigt roligt att träffa så många drivna själar. Vi möter många som är nya i yrket med ett stort potential. Viktigt att ge den unga gruppen en trygg start, och en fin upplevelse av yrket. Försäljning är så himla roligt när man arbetar på ett korrekt sett. Alltså med relevanta verktyg och närvarande arbetsledare. Vi tillhandahåller alla delar. Trevlig måndag!

Dela

Leave a Reply