Career

Mobilt organ

By 31 augusti 2018, 6:05 No Comments

Godmorgon. Vaknade med huvudvärk men en pigg hjärna och kropp. Idag flyger jag till Berlin på eftermiddagen med två andra i bolaget. Jag är tillbaka imorgon förmiddag, lagom tills gymnastiken drar igång.

hjärna

Barn på jobbet <3

Veckan har varit tuff men också rolig. Jag har lite mer för mig än vad jag har utrymme med just nu. Det är alltid intensivt när nytt drar igång. Det nya för mig är att jag ska parera ett helt program på Universitet med mina befintliga projekt.

Jag jämnar ut pressen med att sova tidigt. Alltså redan vid 21. Gå upp på morgonen gör jag som vanligt vid 04. Sömn är en återhämtning som fungerar bäst för mig. Jag tränar dagligen och det har sitt bidrag med, men i perioder, där bokstavligt varje sekund är planerad för något – är det sömnen som hjälper just mig att ta mig igenom intensiteten.

hjärna
hjärna

Det är lätt att bli skräckslagen och backa – nä, det här är för mycket. Det här kommer inte att fungera. Hur ska tiden räcka till? Och så tar man ett beslut utan att ha testat sin vision. Beroende på rimliga och relevanta risker – ska en vision testas.

Vår hjärna är den kraftfullaste mobila maskinen någonsin. Den har till uppgift att räkna. Hjärnan räknar, väger, mäter, bedömer, justerar, zoomar in och zoomar ut automatiskt, ständigt. När den är i process känns saker som en “verklighet”. Hur kraftfullt och bra vårt mobila organ än är – kan vi inte tänka oss till vad som fungerar utan att ha provat det.

Dela

Leave a Reply