CareerVictoria

Nu är det klart

By 28 november 2018, 12:05 No Comments

Rolig förmiddag. Vårt prospektering verktyg är klart! Vi lanserade den för snart två veckor sedan. Det har varit högtryck sedan dess och jag har inte hunnit att uppdatera om det. Verktyget är fenomenalt och intygat av ledande profiler och våra befintliga samarbetspartners. Jag är väldigt stolt över vad Abbe med team, har suttit och jobbat på de senaste 6 månaderna.

försäljningschef

Det är ett verktyg som ingår i våra processer om att öka försäljningen hos det bolag, som har kapacitet och viljan att sälja mer. Nytt för dagen är att vi söker två personer till roliga och utvecklande chefspositioner. Vi söker en inköpschef och en försäljningschef till våra samarbetspartners. För att söka tjänsten krävs relevant utbildning och erfarenhet i yrket.

försäljningschef
försäljningschef
försäljningschef

Gillar mina röda handskar. Jag har en fundering som jag inte har hunnit sätta mig in i än. Det är om jag behöver skriva “i samarbete med buzzle” när jag skriver om mitt arbete? Jag får inger arvode för att skriva om bolaget, är det någon som vet hur det fungerar? Nu väntar lunchmöte.

Dela

Leave a Reply