Motherhood

Vår helg

By 16 september 2018, 20:42 No Comments

Söndag, jag kom precis hem från en löprunda. I morse som jag annars springer, drack vi the och hade vårt privata veckomöte. Vi ser över familj och arbete över veckan. Planerar sedan dagarna preliminärt utifrån det.

Familjens veckomöte

Vilka möten, utbildningar. Resurser. Vilka avtal är påväg in. Vad som fattas och var vi behöver täcka upp. Vi går även igenom tid enskilt, och tid med varandra. Pratar status och behov (mänskliga behov). Det är på söndagar, oftast morgon, som vi synkar ihop vårt familje- och arbetsliv.

familj
familj

Jag känner mig utvilad och balanserad efter helgen trots en aktiv helg. Det har varit gymnastik, träningar, skridskoskola. Och så har vi varit på kalas, middag och andra ärenden. Vuxna i familjen har tränat. Tempot har varit högt som den också är för det mesta i vår familj. Det är skillnad på högt tempo och stress.

familj
familj

Firat V idag som fyllde 5 år, älskade barn <3

familj

I helgen var vi och besökte skolor, som vår son ska eventuellt gå i. Vi besökte skolområdet själva. Lekte på gården, hade samtal om förväntningar och åsikter. Provade samtliga fotbollsmål, aktivitetsbanor och gungade tillsammans. Gunga tillsammans gör vi ofta.

Det är alltid barn och så jag och Abbe som klättrar i klätterställningarna på lekplatser.

Jag har föreläsningar och övningstillfällen på universitetet i veckan, varvat med mina ordinära åtaganden. Rolig omväxling. Ser också fram emot våra familjeäventyr i veckan. Vi har extra ledighet och kompishäng planerad. Hörs imorgon!

Dela

Leave a Reply