CareerMotherhood

Scones buffé på landet

By 4 januari 2019, 17:32 No Comments
scones

Denna fredag åkte vi ut på landet för en scones buffé. Trevligt, det är första gången som jag äter scones i alla dess olika varianter. Scones med choklad eller rosmarin, gott. Många smaker att välja på, med olika tillbehör.

scones

Allt från nutella till tomat-och chili sylt. Väldigt gott. Kul att bananpalmen har fått bananer, den har vi sett växa från 1 meters höjd, till det ni ser på den första bilden. Livets mirakel.

scones
scones
scones

Jag är pepp på livet och det nya året. Jag fyller 30 år i år och är glad över att jag endast är 30. Jag har många år kvar att få uppleva och skapa. Det är häftigt. Som många andra, har jag mina mål för detta året klara. Det är roligt att få visualisera och bryta ner i text och bilder.

Mål för 2019

Jag funderade på om jag skulle göra en lista som många andra men jag kommer nog att avstå från det. Jag kanske kan plocka ut någon efterhand, eftersom det är roligt att läsa om vad andra har för sig. Det som skiljer sig med mina mål, är att mina mål inte är var mitt primära fokus ligger.

scones

Jag har ett mål, resten är bara skisser för att få ner mina tankar egentligen. Mitt mål och fokus, är att följa förändringens närvaro och att inte förlora mig själv i min nedskriva verkligen, utan njuta av den verkligen jag upplever just nu. Jag är övertygad om att den emotionella attraktionspunkten är allt, resten kommer som en konsekvens av det lugn som vi genererar i våra kroppar.

Längst vägen, gäller det att ta beslut i alla situationer som leder till det vi upplever som harmoni, och inte det som kommer ta mig ett steg närmare min tesla. Att ta beslut som leder oss till materiella mål, är mycket enklare än att ta beslut som leder oss till en mentalt stabil tillvaro.

Dela

Leave a Reply