CareerPersonal development

Wayne’s

By 6 december 2018, 11:09 No Comments

Idag går vi igenom statistik och resultat. Vi följer upp våra projekt. Det är mycket roliga siffror som vi sitter med. En dag där det är lätt att upptas av en glad emotionell våg och ödsla tid. För att hålla mitt fokus, påminner jag mig själv om att hålla mig särskilt skärpt när det går som bäst.

emotionell
emotionell
emotionell

Vi tar budget med marginal som förvånar, och till hösten kommer vi att utöka vårt team med två nya medlemmar. Vi växer så det knackar, och ibland kan det kännas märkligt att inte bli stressad över uppförsbacken generellt.

emotionell

Jag brukar tänka att det enda som är på riktigt är vår attraktionskraft och motsatsen till det. För att attrahera en stabilitet i något, är det den emotionella attraktionspunkten som behöver vara fri från störningar. Störningar kan till exempel vara, att emotioner pendlar mellan trygghet och ovisshet.

Det gället att bygga upp ett starkt tilltro till sin förmåga. Och sedan tackla alla emotionella vågor med det. Det viktigaste är att den emotionella attraktionspunkten är i behåll efter en emotionell rusning.

emotionell
emotionell
emotionell

Vi lever i en till stor del i en fiction värld, vare sig man vill tro det eller inte. Alla möjliga teorier och perspektiv, tror jag är sanna. Det perspektiv som du fokuserar på, är den som blir din verklighet. Som ni redan listat ut, har jag varit förbi Waynes i Västa hamnen. Mycket gott och jag älskar den mysiga julstämningen.

Idag drack jag min första jullatte, som jag halvt avnjöt då den råkade beställas på mjölk (jag glömde varsla personen som beställde in). Jag avnjöt den mentalt iallafall, men den söta smaken av mjölk är hemskt. Glad för Oatlys iKaffe hehe trevlig eftermiddag!

Dela

Leave a Reply