Uncategorized

SEO

By 21 december 2018, 18:27 No Comments

Jag har fått frågor om länkar och bloggtips. Länkar som jag har i mina inlägg är en återkoppling till tidigare relevanta inlägg. Om familjen är en länk på precis detta vis, har jag lagt in ett redan publicerat inlägg om familj där.

Det är alltid samma inlägg som länkat under samma ord. Har du klickat på en länk med till exempel ordet “läxa”, behöver du alltså inte göra det igen i ett annat inlägg.

bloggtips

På detta sett bygger jag upp länkar internt, det gör www.victoriasworld.se starkare när någon söker efter ett ämne, som jag bloggar om. Till exempel, personlig utveckling.

Ni finner aldrig sponsrade länkar i mina inlägg utan en upplysning om det. Mina länkar är ett sett att s.k. organiskt marknadsföra sig på. Faktumet är att 70% av mina besök kommer från organiska sökningar och mitt bakgrundsarbete med sökmotoroptimering. Det är också anledningen till att jag har kunnat växa så fort.

bloggtips

Potatis, morot, vitlök och grönkål i ugn med bönor och sallad till middag idag.

Det var rätt segt att integrera över 100 inlägg med varandra för att bilda det här SEO nätet internt. Mitt tips är att börja optimera inläggen allteftersom de skapas. Till dig som frågade efter bloggtips, vill jag hänvisa till mitt inlägg skapa en blogg. Ikväll väntar ett par timmars arbete. Jag ska gå igenom en budgetplan för ett projekt. Alltid roligt!

Dela

Leave a Reply