Career

Nytt om victoriasworld.se

By 28 november 2018, 19:25 One Comment

Vi åt lunch på plocke-pinn idag. En restaurang som har funnits i stan länge, men som jag aldrig har besökt tidigare. Vi brukade äta ostron på det stället för något år sedan när stället hade gamla ägare. Det var trevligt och fint och jag har saknat stället sedan ägarbytet, idag bestämde vi oss för en lunch där efter mitt initiativ. Mycket trevligt och hit vill jag på middag i helgen.

bloggen
bloggen
bloggen

Efteråt skildes gänget åt. Vi stannade för ett fortsatt möte på stället en timme till. Det framgick från mötet, att det är möjligt att heltids prioritera min plattform ur ett ekonomiskt perspektiv. Vi pratade om att investera i mer personal som driver webbplatsen. Här tänker jag att det kan vara aktuellt att anlita en person som sökmotoroptimerar min sida. Vi behöver även skaffa en hållbar översättningsmöjlighet till bloggen. Ca 40% av mina besökare är internationella.

bloggen

Jag själv vill och kommer prioritera företaget och min utbildning. Det var aldrig meningen att skapa en stor blogg. Vi skulle endast testköra och studera beteende i själva startskedet till ett projekt. Nu när vi ändå är här, är det klokt att utveckla trafiken.

Så ser det alltså ut, och i dagsläget kommer bloggen att fortlöpa som en koppling till mitt egna varumärke. Vi har även diskuterat ett domänbyte. Frågan är om det ska bytas i detta skede eller när bloggen har växt till en av Sveriges största bloggar.

Dela

One Comment

  • Emelie skriver:

    Hej det var jätteroligt att träffa på dig idag. Du är jätte snäll och jordnära kvinna och minst lika vacker som på bild med goa kramar!

Leave a Reply