CareerMotherhood

Bloggar jag följer

By 28 november 2018, 9:34 No Comments

God förmiddag! Idag väntar en halvdag och gymnastik med barnen på eftermiddagen. Ni undrar vilka bloggar jag läser och sanningen är att jag läser endast förskolans blogg.

bloggar
bloggar

Jag läser inte andra bloggar av flera anledningar. Främst hinner jag inte scrolla på mobilen nu, även om jag skulle vilja det. Den andra huvudsakliga anledningen, är att människor influeras lätt och jag vill inte influeras av hur andra driver sina bloggar.

Skapa en blogg

Blogg är ju en blogg. Alla delar bilder på mat, barn – sig själva. Men det som skiljer är detaljer och upplägg. Jag vill inte att mitt tänk ska influeras av något som inte är jag. Och vill man inte bli påverkad, så får man hålla sig borta.

bloggar

Samtliga bilder är från förskolans bloggapp. 

bloggar
bloggar

Jag har också fått ett mail om att en annan blogg “kopierar” min content. Jag är nu medveten om situationen och tycker att det är helt okej och är något som man får räkna med. Jag är inte den enda som blir kopierad och det är här mina detaljer stärker min blogg och vad jag skapar på min webbplats. Det är just därför som ni också märker att jag blir kopierad och inte kopierar, ellerhur 🙂

Senare idag väntar ett lunch möte/möte med en konsult (ingen ny person, vårt nätverk) angående min blogg. Det blir spännande!

Dela

Leave a Reply