Motherhood

Mina superhjältar

By 17 september 2018, 19:29 No Comments

Vi vaknade tidigt och byggde med tågbanor redan 05:30 idag. Mysiga minnen när barnen sedan växer upp. Vi har varken tv eller musik på när det är morgon, vi umgås, leker och pratar. Gör oss klara för dagen. Jag njuter massor av vårt småbarns liv och jobbar aktivt emot en stressig tillvaro. Det är naturligt mitt primära fokus i livet. Om jag skulle få frågan vad mitt livsmål är, skulle svaret bli ett stressfritt liv.

barnen
barnen
barnen

Det är stressen inombords som jag syftar på. Är du iväg på tusen platser samtidigt mentalt, kommer miljön du befinner dig i ”bli” stressad. Som förälder påverkar man sina barn genom att stressa eller vara frånvarande. Någonstans måste vi inse att det vi gör i vårt arbetsliv är inte till för någon annan än oss själva.

Det enda barnen värnar om, är sin förälderns närvaro och uppmärksamhet. Karriär och ekonomi kommer dem ordna med själva i framtiden. Har inte barnen fått en trygg och närvarande bas i livet, kommer aldrig vårt intjänade kapital ha någon påverkan på deras tillvaro i alla fall.

barnen

Nu väntar middag med tre superhjältar som jag har privilegiet att dela hem med och kalla för min familj. Det är mysigt att hjälpas åt och förbereda middag tillsammans. Jag följer mitt liv precis som om jag ser på en film som jag och Abbe regisserar varje dag. Tacksam. Jag hoppas att ni får en bra kväll.

Dela

Leave a Reply