MotherhoodVictoria

Yoga i City

By 31 juli 2018, 17:48 No Comments

Idag har varit en träningsdag för mig. Efter min ägglossning brukar jag känna mig överaktiv mentalt, då rör jag på mig extra. Sprang tidigt imorse som jag brukar och varit på ett yogapass nere i City. Avslutade min yoga timme med 30 minuters snabbtur på gymet.

ägglossning

Jag har ett medlemskap på SATS

I övrigt har dagen idag varit en stabil mötesdag. Mycket praktiska detaljer och avstämningar på alla aktiva projekt. Imorgon kör vi månadsöversikt och så ska ett arbete lämnas in. Jag läser också på universitet för Er som har missat det.

ägglossning

Nu ska jag avlösa vår nanny som har varit här ett par timmar efter förskolan och förbereda middag med barnen. Oftast vill barnen vara med och hjälpa till med maten. Det händer att dem leker ibland medans jag lagar men oftast är dem med. Balsam för själen.

Matlagning och plock ingår i vårt nannyavtal men Vi använder oss aldrig av det när Vi är hemma. Då vill jag ha en klassisk mamma och barn stund. Eller så står Abbe för middagen, han älskar att laga mat. Jag finner det rogivande att plocka ur diskmaskinen när jag hör barnens lek och skratt i bakgrunden. Jag uppskattar vårt klassiska småbarnsliv.

Abbe är även han påväg hem, så en klassisk familjekväll med middag Vi 4 väntar. Kärlek

Dela

Leave a Reply