Personal developmentVictoria

Livet är magiskt -06:02

By 27 juni 2018, 6:02 2 Comments

Att springa en tidig morgon i stillhet och fågelkvitter är bland det bästa jag vet. Det har varit tufft att få in den rutinen men nu har jag varit i mål ett tag. Nu är det enkelt. Det är något min hjärna är inställd på, som att dricka vatten. Alla har den förmågan till förändring.

När mänskligheten avbryter projekt hehe

Jag tror att det är viktigt att känna till det egna maskineriet. Jag började med att söka kunskap om människan, om hjärnan och kroppen.

Jag upplevde ständig turbulens och ständigt velande som jag alltid drogs in i. Saker kändes bra, sen avtog det alltid och jag kände mig rastlös igen. Livet var orättvist och fyllt med svek he he Det har aldrig varit av min natur att skylla på andra. Så när det plötsligt kändes som att allt var emot mig, började jag fundera över min roll i det hela.

Det som behövs för att börja – oavsett vad det är du vill börja med – är att söka kunskap. Att läsa en bok om självutveckling kanske inte räcker i det långa loppet. Ju fler perspektiv desto bredare bild får du av vad det är som tilltalar just dig. Vad är det Du vill? Utbilda dig själv, bygg dig själv.

Kunskap hittar du inte framför tvn, på facebook eller i ditt instagram flöde, man måste läsa böcker och öva upp självdisciplinen. Göra förändringen helhjärtat med ödmjukhet för alla eventuella bakslag och misslyckanden. Ju mer information som du ”matar” in, desto mer formar du din personliga syn på saker. Du finner värde i ett perspektiv och tappar värde i ett annat. Det är då som verkliga justeringar inom oss sker.

Livet är magiskt. Det är så ledset att majoriteten av människor lever sina liv utan någon vetskap om vad dem faktiskt är eller ens varför de gör det dem gör.

Dela

2 Comments

Leave a Reply